Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Sjöbo Anläggning

Ring oss

070-914 77 47

Generationer av erfarenhet

Mats Nilsson driver Sjöbo Anläggning & Trädgård sedan 1997 som tredje generation. Hans farfar Gunnar Nilsson startade verksamheten 1945. Gunnar började med att anlägga några kyrkogårdar och var verksam fram till 1963. Då tog Mats far Owe Nilsson över och drev företaget fram tills 1997 då han gick i pension. Mats Nilsson har arbetat sen 15-års ålder i företaget och försöker nu att driva företaget i samma anda som sin farfar och far gjorde.

Röster från allmänheten

Vår trädgård började bli så risig och övervuxen att vi inte längre visste vad vi skulle göra med den. Sjöbo Anläggning & Trädgård inte bara rensade trädgården, men visade oss hur vi mycket enkelt kunde sköta den själva i framtiden.

 

 

 


Vi hade länge drömt om en ny trädgård, men var rädda att vi inte skulle ha råd. Sjöbo Anläggning & Trädgård kom förbi och med deras hjälp valde vi ut blommor och plantor utan att tömma plånboken. Vi är mycket tacksamma!


 

 

 


Sjöbo Anläggning & Trädgård förvandlade vår tråkiga gräsmatta till en färggrann dröm. Vi njuter varje dag av blommorna och fjärilarna. Vi rekommenderar Sjöbo Anläggning & Trädgård starkt till de som vill förnya deras trädgård.


 

 

stenplattor

 

framsida hus

Kontakt

Sjöbo Anläggning & Trädgård AB

Översikt